هنر پیدا کردن شغل دلخواه
شاید این سوال را از خود پرسیده باشید که چقدر باید کار کنم؟ یا چه کاری را باید بکنم؟ استعداد من در چه زمینه ای هست و در کجا موفق میشوم؟ شاید کاری که الان داری انجام می دهی، کاری نیست که دوستش داشته باشی! اصلا چرا کاری را که انجام می دهیم باید عاشقش باشیم؟
برای راه اندازی و پیشرفت در کسب و کار خود میتوانید از کوچ نوجوانان ، کوچ هدف گذاری و کوچ کسب کار بهرهمند شوید. برای بهرهمندی از کوچ می توانید اینجا کلیک کنید.
اهمیت یافتن شغل مورد علاقه:
- رشد و موفقیت: اگر به کاری که انجام می دهیم علاقه داشته باشیم و عاشقش باشیم، انگیزه و اشتیاق ما برای انجام آن کار بیشتر خواهد بود. این امر باعث می شود که تلاش بیشتری برای یادگیری و پیشرفت در آن کار کنیم و در نهایت به موفقیت بیشتری دست پیدا کنیم.
- رضایت شغلی: رضایت شغلی یکی از مهم ترین عوامل در شادکامی و سلامتی انسان است. وقتی از کاری که انجام می دهیم لذت ببریم، احساس رضایت و خوشبختی بیشتری خواهیم داشت.
- کاهش استرس: کار کردن در شغلی که دوستش داریم، به کاهش استرس و اضطراب کمک می کند. زیرا در این حالت، کار کردن به عنوان یک تفریح و سرگرمی تلقی می شود و نه یک وظیفه طاقت فرسا.
سرفصل های دوره:
- چرا باید عاشق کاری باشیم که انجام می دهیم؟
- معرفی تست های استعداد یابی و شخصیت شناسی
- راه های کشف علایق و مهارت های خود
- معرفی مشاغل مختلف و تناسب آنها با علایق و مهارت ها
- راه های ورود به شغل مورد علاقه
- چالش های پیدا کردن شغل مورد علاقه و نحوه غلبه بر آنها
مخاطبان دوره:
- افرادی که به دنبال شغل مورد علاقه خود هستند
- دانشجویان و فارغ التحصیلان در حال جستجوی شغل
- افرادی که از شغل فعلی خود رضایت ندارند
- کارآفرینان و صاحبان کسب و کار
مزایای شرکت در دوره هنر پیدا کردن شغل دلخواه:
مدرس دوره:
دکتر فرحناز مینایی پور
- استاد دانشگاه و مشاور شغلی
- دارای بیش از 20 سال تجربه در زمینه مشاوره شغلی و تحصیلی
- مولف کتاب های "هنر پیدا کردن شغلی که عاشقش هستی" و "رازهای موفقیت در شغل و زندگی"
یافتن شغلی که عاشقش باشیم، یکی از مهم ترین عوامل در شادکامی و موفقیت در زندگی است. دوره "هنر پیدا کردن شغلی که عاشقش هستی" به شما کمک می کند تا علایق و مهارت های خود را کشف کنید، با مشاغل مختلف آشنا شوید و راه های ورود به شغل مورد علاقه خود را یاد بگیرید.
خودشناسی: درک کامل از خود، استعدادها، علایق و ارزشهای شخصی اولین قدم است. این کمک میکند تا فرد بفهمد که چه چیزهایی به واقعیتاً به او میپردازد.
تحقیق و برنامهریزی: بررسی بازار کار، مطالعه در مورد شغلها و حرفههای مختلف، و ارزیابی تطابق اینها با مهارتها و علایق شما از جمله مراحل بعدی است.
آموزش و توسعه مهارتها: گاهی اوقات برای ورود به یک شغل دلخواه، نیاز به توسعه مهارتهای جدید یا تکمیلی دارید که با یادگیری مداوم و شرکت در دورههای آموزشی قابل دستیابی است.
شبکهسازی و برقراری ارتباط: برقراری ارتباط با افرادی که در حوزه مورد نظر شما فعالیت میکنند و بهرهگیری از شبکهی حرفهای برای شنیدن تجربیات آنها و به دست آوردن فرصتهای شغلی میتواند به شما کمک کند.
پیگیری و پافشاری: یافتن شغل دلخواه ممکن است زمانبر باشد و نیاز به پافشاری و پیگیری داشته باشد. اهمیت دارد که همیشه به دنبال فرصتهای جدید بوده و از شکستها به عنوان فرصتهای یادگیری استفاده کنید.
در نهای
-
مقدمه
-
چرا علاقه مهمه؟
-
پیدا کردن توانمندی های درونی
-
کار مورد علاقه
-
توانمندی چیست؟
-
فلسفه موفقیت